search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:52
MENU CLOSE

Αστυνομία – Ισραήλ: Δεν το έκανε το Ισλαμικό Κράτος, παρά την ανάληψη

17.06.2017 10:01
Αστυνομία - Ισραήλ: Δεν το έκανε το Ισλαμικό Κράτος, παρά την ανάληψη - Media

 

Δυο δράστες άνοιξαν πυρ την Παρασκευή στην Ιερουσαλήμ εναντίον μιας ομάδας αστυνομικών οι οποίοι ανταπέδωσαν, ενώ ένας τρίτος μαχαίρωσε μια αστυνομικίνα σε μικρή απόσταση από το σημείο της πρώτης επίθεσης, πριν πέσει νεκρός.

Προς το παρόν, δεν έχει διαπιστωθεί καμία σχέση μεταξύ των τριών Παλαιστινίων που πραγματοποίησαν την επίθεση και οποιασδήποτε οργάνωσης, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ισραηλινής αστυνομίας, μετά την ανάληψη της ευθύνης για την παλαιστινιακή επίθεση από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

«Ήταν ένας τοπικός πυρήνας. Επί του παρόντος δεν έχει βρεθεί καμιά ένδειξη ότι τελούσε υπό την καθοδήγηση τρομοκρατικών οργανώσεων, ούτε διαπιστώθηκε οποιαδήποτε σχέση με οποιαδήποτε οργάνωση», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούμπα Σίμρι.

Την ίδια στιγμή και ένοπλες παλαιστινιακές οργανώσεις διέψευσαν ότι η επίθεση, στην οποία σκοτώθηκε μια αστυνομικός, πραγματοποιήθηκε από το ΙΚ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:51