search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:23
MENU CLOSE

Τρόμος στο Μαλί: Επίθεση τζιχαντιστών σε πολυτελές ξενοδοχείο – Δύο νεκροί (Photo)

18.06.2017 18:20
Τρόμος στο Μαλί: Επίθεση τζιχαντιστών σε πολυτελές ξενοδοχείο - Δύο νεκροί (Photo) - Media
 
Μεγάλη επιχείρηση των δυνάμεων ασφαλείας του Μαλί, καθώς και Γάλλων στρατιωτών σε πολυτελές ξενοδοχείο κοντά στην πρωτεύουσα Μπαμάκο, όπου έχουν εισβάλλει τζιχαντιστές και έχουν ήδη σκοτώσει δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας Γάλλος στρατιώτης, και κρατούν ομήρους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένοπλοι τζιχαντιστές έχουν εισβάλλει στο πολυτελές ξενοδοχείο Le Campement Kangaba, το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από την πρωτεύουσα του Μαλί, Μπαμάκο, και στο οποίο συχνάζουν κυρίως δυτικοί τουρίστες.
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για πυροβολισμούς και έντονη κινητικότητα από πλευρά δυνάμεων ασφαλείας του Μαλί, ενώ το υπουργείο Εσωτερικών ενημέρωσε ότι το ξενοδοχείο είναι αποκλεισμένο από άνδρες ασφαλείας, αλλά και Γάλλους στρατιώτες.
 
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυνάμεις ασφαλείας κατόρθωσαν να απελευθερώσουν 32 τουρίστες που κρατούνταν όμηροι από τους ενόπλους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:22