search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:21
MENU CLOSE

Μέλη του ΠΑΜΕ πέταξαν μπογιές στο Γ Σώμα Στρατού στη Θεσσαλονίκη (Photo & Video)

24.06.2017 14:19
Μέλη του ΠΑΜΕ πέταξαν μπογιές στο Γ Σώμα Στρατού στη Θεσσαλονίκη (Photo & Video)  - Media

 

Στο Γ΄ Σώμα Στρατού κατέληξε πριν από λίγο η πορεία του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο του Διήμερου Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης Συνδικάτων αυτό το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Με το που έφτασε η πορεία στο Γ΄ΣΣ, μερίδα διαδηλωτών πέταξε μπογιές στην είσοδο του Στρατηγείου.

Στο σημείο βρίσκονταν δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες δεν επέτρεψαν την είσοδο στους διαδηλωτές.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ παρέμειναν για λίγο στο σημείο φώναξαν συνθήματα κατά του ΝΑΤΟ και στην  συνέχεια αποχώρησαν με κατεύθυνση το ΑΠΘ, όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία.

 Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ: Συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν το μεσημέρι χιλιάδες μέλη του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο του Διήμερου Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιϊμπεριαλιστικής Δράσης Συνδικάτων. Η πανελλαδική κινητοποίηση έγινε με σύνθημα “Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά” και κεντρική ομιλία του μέλους της Ε.Γ. του ΠΑΜΕ, Γιώργου Πέρρου.          Ακολούθησε πορεία στο Νατοϊκό Στρατηγείο της Θεσσαλονίκης, δια μέσου κεντρικών δρόμων της πόλης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΜΕ “η συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων από όλη τη χώρα μαζί με συνδικάτα και συνδικαλιστές από την Τουρκία, την Σερβία, τη Συρία, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Ιταλία, την Κύπρο αλλά και η παρουσία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας δίνουν το μήνυμα των διεκδικήσεων για τη συνέχεια”.

 

 

 

 

Πηγή: Thestival.gr  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50