search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:34
MENU CLOSE

Έμφραγμα για τους χρυσαυγήτες και κάθε είδους εθνικιστές – Τα αδέλφια Αντετοκούμπο συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους

25.06.2017 14:40
Έμφραγμα για τους χρυσαυγήτες και κάθε είδους εθνικιστές - Τα αδέλφια Αντετοκούμπο συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους  - Media

 

Χθες ο Γιάννης Αντετοκούμπο, ένας από τους καλύτερους παίκτες μπάσκετ στον κόσμο, που φορά το εθνόσημο στην καρδιά του και ανεβάζει την Ελλάδα στα ουράνια, όπου και να παίζει, μίλησε μαζί με τον αδελφό του Θανάση για τη χώρα που τους δέχτηκε και την λατρεύουν ως πρώτη πατρίδα τους: «Έλληνας γίνεσαι δεν γεννιέσαι».

Την ίδια στιγμή οι κάθε λογής εθνικιστές, και οι Ναζί της Χρυσής Αυγής, που το μοναδικό που έχουν προσφέρει στη χώρα αυτή είναι αίμα, δολοφονίες, ξυλοδαρμούς, και άφθονο γέλιο με την εμφάνιση τους και τον τρόπο που χειρίζονται τη γλώσσα, βγάζουν σπυράκια επειδή δυο παιδιά διαφορετικού χρώματος, τιμούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν τη γαλανόλευκη. Είναι οι άνθρωποι αυτοί που ποτέ δεν τίμησαν το εθνόσημο σε αντίθεση με τα αδέρφια Αντετοκούμπο. Είναι οι άνθρωποι αυτοί που είχαν αποκαλέσει τον παικταρά από το ΝΒΑ, «χιμπατζή».

Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στη μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό των ανοήτων και σήμερα γεμίζει το ΟΑΚΑ για να δει το θαύμα της φύσης, τον Έλληνα Γιάννη Αντετοκούμπο.

Οι Antetokounbros αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική ομάδα του 2005 ενώ μοιράζονται από νωρίς τα τελευταία 4.000 free pass για το μεγάλο event στο ΟΑΚΑ!

Οι φίλαθλοι αναμένεται να γεμίσουν το ΟΑΚΑ για τον αποψινό αγώνα των Antetokounbros με την Εθνική ομάδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket 2005! Ό,τι δηλαδή συνέβη πριν από μια εβδομάδα στο Nick Galis Hall, εκεί όπου ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο, σε ένα ιστορικό reunion της Εθνικής που πάτησε στην κορυφή της Ευρώπης στο Βελιγράδι.

Ήδη από νωρίς μοιράζονται τα εναπομείναντα 4.000 free pass ενώ στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ πωλούνται κασκόλ και φανέλες της Εθνικής με το όνομα του Γιάννη!

 

Πηγή: gazzeta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:34