search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:21
MENU CLOSE

Βουλή: Τέλη Ιουλίου η συζήτηση της πρότασης της ΝΔ περί Εξεταστικής για Καμμένο

10.07.2017 12:50
Καμμένος: Αποχαρακτηρίζω τα έγγραφα για τη Σαουδική Αραβία – Αλλά και ΕΔΕ για τη διαρροή - Media
 
Στα τέλη Ιουλίου και ειδικότερα στο χρονικό διάστημα 25 έως 28 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής της πρότασης που κατέθεσε η ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με ισοβίτη στην υπόθεση του Noor1. 
 
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής η συζήτηση της πρότασης της ΝΔ θα διεξαχθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και αναμένεται να οριστεί, κατόπιν συνεννόησης, η ακριβής ημερομηνία. 
 
Υπενθυμίζεται ότι σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ κατέθεσε πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής προκειμένου να διερευνήσει «την εμπλοκή του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένου, καθώς και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, εμπλοκή που αναδεικνύει ενδεχόμενες πολιτικές και ποινικές ευθύνες», όπως αναφέρει το σχετικό αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:21