search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:56
MENU CLOSE

Απίστευτο: Η… άσεμνη χειρονομία του Μακρόν στη Μπριζίτ, μπροστά στον Τραμπ και τη Μελάνια

16.07.2017 16:05
Απίστευτο: Η... άσεμνη χειρονομία του Μακρόν στη Μπριζίτ, μπροστά στον Τραμπ και τη Μελάνια  - Media
 
Τελικά ο Εμανουέλ Μακρόν είναι… ασυγκράτητος. Ακόμα κι στο πλαίσιο επίσημων επισκέψεων και εκδηλώσεων, φαίνεται ότι δεν μπορεί να… κρατήσει τα χέρια του μακριά από τη σύζυγό του Μπριζίτ.
 
Το ίδιο συνέβη, αν πιστέψουμε τον δημοσιογράφο Μπράιαν Μπένετ, και κατά τη διάρκεια της ξεναγησης του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ στο χώρο όπου βρίσκεται η σωρός του Ναπολέοντα.στο πλαίσιο της επίσκεψης του αμερικανού Προέδρου στη Γαλλία. 
 
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που ήταν αυτόπτης μάρυρας στο περιστατικό, ο Μακρόν χτύπησε ελαφρά την σύζυγό του… στα οπίσθια. Εκείνη έκπληκτη, γύρισε τον κοίταξε, του χαμογέλασε και συνέχισαν όλοι μαζί την ξενάγησή τους στον τάφο του Ναπολέοντα Βοναπάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι και ο Τραμπ έκανε γκάφα στη συγκεκριμένη επίσκεψη, λέγοντας στην Μπριζίτ ότι είναι «σε καταπληκτική φόρμα»…
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:56