search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:05
MENU CLOSE

Πασίγνωστη σταρ επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 13 χρόνια απουσίας (Photos)

28.07.2017 07:57
Νέο σοκ για τη Τζένιφερ Άνιστον; - Τι λένε οι «κακές γλώσσες» (Photos) - Media
 
Ποτέ μη λες ποτέ…
 
Η Τζένιφερ Άνιστον και η Ριζ Γουίδερσπουν ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία νέα τηλεοπτική σειρά που θα περιστρέφεται γύρω από μια πρωινή εκπομπή σε τηλεοπτικό δίκτυο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με το Variety.
 
Ο παραγωγός του «House of Cards», Τζέι Κάρσον θα είναι ο σεναριογράφος της σειράς και ο Στιβ Κλόβς θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Οι δύο ηθοποιοί, Γουίδερσπουν και Άνιστον θα πρωταγωνιστούν και συμμετέχουν στην εκτελεστική παραγωγή.
Η σειρά βασίζεται σε ιδέα του υπεύθυνου δραματικών σειρών του HBO Μάικλ Έλενμπεργκ. Οι Τζένιφερ ‘Ανιστον και Ριζ Γουίδερσπουν συνεργάστηκαν και στο παρελθόν τηλεοπτικά, όταν ο Γουίδερσπουν εμφανίστηκε ως γκεστ στη δημοφιλή σειρά «Friends» (Τα Φιλαράκια) ως αδερφή της (Ρέιτσελ) Τζένιφερ ‘Ανιστον.
Η Ριζ Γουίδερσπουν εμφανίστηκε πρόσφατα στη μικρή οθόνη με το δράμα του HBO, «Big Little Lies», το οποίο απέσπασε βραβείο Emmy. Για την Άνιστον θα είναι ο πρώτος της κανονικός τηλεοπτικός ρόλος από τότε που τελείωσε η σειρά «Friends», το 2004.
 
(πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:04