search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:29
MENU CLOSE

Βυθίστηκε η θαλαμηγός στην οποία ξέσπασε φωτιά ανοιχτά του Αλίμου

18.08.2017 09:20
Βυθίστηκε η θαλαμηγός στην οποία ξέσπασε φωτιά ανοιχτά του Αλίμου - Media

Βυθίστηκε η θαλαμηγός που παραδόθηκε στις φλόγες από τις 11.30 το πρωί της Παρασκευής, σε απόσταση  δύο χιλιομέτρων από τη μαρίνα του Αλίμου. 

Από το σκάφος έβγαινε πυκνός μαύρος καπνός, o οποίος ήταν ορατός ακόμη και από τον Πειραιά. Στην περιοχή έσπευσαν παραπλέοντα σκάφη για βοήθεια, ενώ άμεσα έφτασε επί τόπου το πυροσβεστικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, το οποίο επιχείρησε για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν και 4 ρυμουλκά του λιμενικού σώματος.  

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα στο σφάφος επέβαιναν εννέα άτομα. Όλοι πρόλαβαν να εγκαταλείψουν την θαλαμηγό με το βοηθητικό σκάφος. Από αυτούς οι πέντε άμεσα επιβιβάστηκαν σε παραπλέον ιστιοφόρο και οι υπόλοιποι τέσσερις παρέμειναν για αρκετή ώρα στο βοηθητικό σκάφος της θαλαμηγού.

Αξιζει να σημειωθεί ότι η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. H περιοχή αποκλείστηκε από το λιμενικό.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς πραγματοποιεί το τοπικό λιμενικό τμήμα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:29