search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:32
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά Τραμπ: Είναι ρατσιστής και φρικτός άνθρωπος

23.08.2017 16:53
Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά Τραμπ: Είναι ρατσιστής και φρικτός άνθρωπος - Media

 

Ο γνωστός ηθοποιός είχε εκφράσει την αντιπάθειά του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ, πριν ακόμα εκλεγεί, χαρακτηρίζοντάς τον «ηλίθιο», «κοπρίτη», «παλιάτσο» και «γουρούνι» που δεν νοιάζεται για τίποτα και είναι αδίστακτος. 

Επιπλέον, είχε πει ότι επιθυμούσε να του «ρίξει μια γροθιά». Στη συνέχεια, όμως, ανακάλεσε γιατί υποστήριξε ότι σέβεται το αξίωμα του προέδρου και δεν θα βιαιοπραγούσε εις βάρος του.

Αλλά, τα γεγονότα στο Σάρλοτσβιλ και η αντίδραση του Τραμπ στις διαδηλώσεις των ακροδεξιών, επανέφεραν την απέχθεια…

Ο 74χρονος Ρόμπερτ Ντε Νίρο χαρακτήρισε τον Τραμπ «απροκάλυπτα ρατσιστή» και καλεί τους διάσημους να καταδικάσουν την συμπεριφορά του στην επερχόμενη απονομή των Βραβείων Emmy τον επόμενο μήνα, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ωστόσο, τονίζει ότι το μόνο θετικό στην περίπτωση του Αμερικανού προέδρου είναι η χαμηλή ευφυία του. «Εάν ήταν έξυπνος θα ήταν ακόμα περισσότερο επικίνδυνος. Όχι πως δεν είναι έτσι κι αλλιώς. Είναι ένας φρικτός άνθρωπος και δεν έχει την προνοητικότητα να το κρύψει, κάτι που είναι θετικό επειδή αυτό θα οδηγήσει στην αυτοκαταστροφή του», πρόσθεσε.

«Στα Emmy πρέπει να δοθεί έμφαση στις τελευταίες εξελίξεις, με ισορροπημένο τρόπο ώστε να μην μονοπωλήσει τη βραδιά ο Τραμπ. Αλλά σε αυτό το σημείο, βιώνουμε μια κρίση ως χώρα με αυτόν τον ανόητο, ο οποίος δεν έπρεπε ποτέ να βρεθεί σε μια θέση εξουσίας», κατέληξε. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33