14/12/2018 15:51:42
16.9.2017

Ασάφεια «βλέπει» ο Χ. Θεοχάρης στις διεργασίες στην Κεντροαριστερά

Ασάφεια «βλέπει» ο Χ. Θεοχάρης στις διεργασίες στην Κεντροαριστερά - Media

 

Θεωρώ ότι η διαδικασία η οποία εξελίσσεται απέχει από το να υπηρετήσει τη στόχευση να γυρίσει η χώρα μας σελίδα και να βρει ο κόσμος τον χαμένο του ενθουσιασμό και την αισιοδοξία, δηλώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης για τη διαδικασία εκλογής αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, υποστηρίζει ότι υπάρχουν κενά στη διαδικασία τονίζοντας ότι έχουν κατατεθεί 10 υποψηφιότητες που δεν έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους ούτε σε μια κοινή διακήρυξη αρχών. «Δυσκολεύονται να συμφωνήσουν για την ηλεκτρονική ψηφοφορία και για το αν θα συζητήσουν όλοι μαζί ή όχι», συνεχίζει, ενώ θέτει το ερώτημα «σε ποια πολιτική κατεύθυνση θα κινηθεί το εγχείρημα;».

Ο κ. Θεοχάρης εκτιμά ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης με την απόφασή του να συμμετάσχει στη διαδικασία «ακυρώνει όλη τη μέχρι σήμερα ρητορική του», σημειώνει ότι «πρόκειται για μια ηρωική έξοδο από ένα εγχείρημα που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά δυστυχώς "στέρεψε" στην πορεία» και προσθέτει ότι «η ανάγκη που γέννησε το Ποτάμι είναι εδώ».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.