search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:48
MENU CLOSE

Λεβέντης: «Εγώ ανθρώπους που αλλάζουν ιδεολογία για να μείνουν στην εξουσία δεν τους εκτιμώ»

22.09.2017 09:09
Λάβρος ο Λεβέντης κατά Αναστασιάδη: Ασέβεια προς τον ελληνικό λαό - Media

«Με τον Τσίπρα δεν πάω ούτε πεθαμένος», ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο Blue Sky.

«Εγώ είμαι κέντρο» εξήγησε ο κ. Λεβέντης και συμπλήρωσε: «Αυτός είναι αριστερός που έγινε δεξιός. Κι εγώ ανθρώπους που αλλάζουν την ιδεολογία για να μείνουν στην εξουσία δεν τους εκτιμώ». Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πρόκειται να στηρίξει τον κ. Τσίπρα. «Τον Τσίπρα δεν θα τον στηρίξω. Μέχρι το τέλος θα βαδίσει με τον Καμένο κι όπου τού βγει».

Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι ο πολιτικός χρόνος αυτής της κυβέρνησης θα εξαντληθεί τους δυο πρώτους μήνες της νέας χρονιάς. «Δεν διεκδικώ ρόλο αστρολόγου», είπε, «ούτε προφητεία κάνω. Πολιτική εκτίμηση κάνω».

Για το θέμα του ναυαγίου στο Σαρωνικό ο κ. Λεβέντης υποστήριξε πως το θέμα δεν είναι αν θα παραιτηθεί ή όχι ο υπουργός Ναυτιλίας, και πως «να βγάλουμε τον Κουρουμπλή και να βάλουμε τον Δρίτσα δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Για να κερδίσουμε πρέπει να ξαναγίνει το κράτος από την αρχή. Το κράτος είναι σάπιο. Όλοι είναι της ρεκλάμας και θέλουν να παίρνουν τον μισθό τους. Εγώ θέλω να ξηλωθούν εκ βάθρων όλοι».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30