search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:22
MENU CLOSE

Αγώνας δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού στο κέντρο της Αθήνας

01.10.2017 05:58
36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας     - Media

 

Με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού πραγματοποιείται το πρωί της Κυαριακής, στο κέντρο της Αθήνας ο συμβολικός αγώνας δρόμου και περιπάτου «Greece Race for the Cure».

Ο συμβολικός αγώνα δρόμου και περιπάτου διοργανώνεται στην Αθήνα από το 2009 το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Η έναρξη της διοργάνωσης για τους δρομείς, άνδρες, γυναίκες, παιδιά που θα τρέξουν για να διαδώσουν το μήνυμα ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί, θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 το πρωί στο Ζάππειο. Στις 10.00 θα δοθεί το σήμα εκκίνησης στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας για τους δρομείς των 5 χλμ, ενώ στις 11:20 θα γίνει η εκκίνηση περιπάτου 2 χλμ.

Σο πλαίσιο του αγώνα δρόμου και του περιπάτου θα πραγματοποιήθουν παράλληλες δράσεις.

Λόγω της διεξαγωγής του «9ου Αγώνα δρόμου και περιπάτου Greece Race for the Cure» θα πραγματοποιηθεί, από τις 08:00 έως τις 13:00, προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε λεωφόρους και οδούς στο κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εδώ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:21