22/11/2019 16:26:25

Ποιος κέρδισε την δικαστική διαμάχη Epsilon-ΣΚΑΪ για το «Survival Secret»

Ποιος κέρδισε την δικαστική διαμάχη Epsilon-ΣΚΑΪ για το «Survival Secret» - Media

 

Το ΣΚΑΪ ζητούσε την απαγόρευση της ένδειξης «Survival» από το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Survival Secret», που προβάλλεται στο κανάλι του Epsilon διότι προκαλεί σύγχυση στο τηλεοπτικό κοινό λόγω της καθιέρωσης στην αγορά του σήματος του «Survivor». Ωστόσο, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αίτησή του ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Epsilon για την δικαστική διαμάχη:

«Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών απορρίφθηκε η αίτηση του

τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για τη χορήγηση προσωρινής διαταγής κατά της εταιρείας «ΡΑΔΙΟΣΗΛΕΟΠΣΙΚΗ Α.Ε.», ιδιοκτήτριας του τηλεοπτικού σταθμού “EPSILON” και της εταιρείας «ΩΜΕΓΑ PRODUCTION», η οποία έχει αναλάβει την οργάνωση και την εκτέλεση της παραγωγής του προγράμματος “Survival Secret”.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ ζητούσε να απαγορευθεί η χρήση της ένδειξης “Survival”, ισχυριζόμενος ότι προκαλείται σύγχυση στο τηλεοπτικό κοινό λόγω της καθιέρωσης στην αγορά και της φήμης που απολαύει το σήμα “Survivor”. Το Δικαστήριο απέρριψε τους σχετικούς ισχυρισμούς και δικαίωσε το EPSILON και την παραγωγή του “Survival Secret”, το οποίο θα συνεχίσει καθημερινά να ταξιδεύει τους τηλεθεατές στα μυστικά της επιβίωσης».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.