search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:16
MENU CLOSE

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Με φοβίζουν τα γηρατειά»

12.10.2017 10:33
Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Με φοβίζουν τα γηρατειά» - Media

 

Είναι ο γόης που γνωρίσαμε τη δεκαετία του ΄80 στις ελληνικές ταινίες και φυσικά στο “Ρετιρέ” να υποδύεται τον Ιάσωνα. Και μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά ο Παύλος Ευαγγελόπουλος συνεχίζει να είναι γόης και φυσικά ένας υπέροχος και ταλαντούχος ηθοποιός. Ο Παύλος μετά από 17 χρόνια αποχής από την τηλεόραση, επανήλθε πέρσι δυναμικά με την μεγάλη επιτυχία του Alpha “Ελα στη θέση μου” η οποία συνεχίζεται και φέτος με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Φέτος ο Παύλος πρωταγωνιστεί και στην ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία των Θανάση Ρέπα και Μιχάλη Ρέπα Βάφτα Μαύρα στο θέατρο Λαμπέτη. Τον συναντήσαμε εκεί στη σκηνή του θεάτρου και την “δανειστήκαμε” για τη συνέντευξη λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση. Ο Παύλος μίλησε για τη χημεία που έχει με τους συναδέλφους του τόσο  στο θέατρο όσο και στο σήριαλ, αποκάλυψε τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια που έλειπε από την τηλεόραση αλλά και τον μεγαλύτερο φόβο του ενώ ήταν απόλυτος και ξεκάθαρος στο λόγο για τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ. “Δεν πιστεύω στην μονογαμία” 

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:15