23/06/2018 01:32:43

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Παραιτήθηκαν Σαραβάκος και Βλάχος από την Παναθηναϊκή Συμμαχία

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Παραιτήθηκαν Σαραβάκος και Βλάχος από την Παναθηναϊκή Συμμαχία - Media

 

Την παραίτησή τους από το ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας υπέβαλλαν οι Σπύρος Βλάχος (πρόεδρος ΔΣ), Δημήτρης Σαραβάκος (μέλος ΔΣ). Την Τρίτη έκτακτο ΔΣ για να προκηρυχθούν εκλογές.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης οι Σπύρος Βλάχος (πρόεδρος) και Δημήτρης Σαραβάκος (μέλος) υπέβαλλαν την παραίτησή τους από το διοικητικό συμβούλιο κάτι που σημαίνει ότι πλέον, έχοντας απομείνει μόνο τρία άτομα σε αυτό από τα εννιά που το αποτελούν βάσει καταστατικού είναι υποχρεωτικό να οδηγηθεί σε εκλογές.

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί έκτακτο ΔΣ στο οποίο θα προκηρυχθούν εκλογές. Αυτές, όπως ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός θα διενεργηθούν μετά από 25 ημέρες.

Από αυτές θα προκύψει ένα τελείως νέο σχήμα στο οποίο, μέχρι τώρα, δεν έχουν γίνει γνωστά άτομα που ενδιαφέρονται για να συμμετέχουν.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης, υπάρχει μια «κίνηση» από άτομα για να αναλάβουν την ηγεσία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ωστόσο μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.