search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Στα χέρια της αστυνομίας οι περιγραφές των εκτελεστών του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

13.10.2017 12:33
Στα χέρια της αστυνομίας οι περιγραφές των εκτελεστών του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - Media

 

Ραγδαίες εξελίξεις στις έρευνες για τη στυγερή δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλο το απόγευμα της Πέμπτης στο γραφείο του στα Εξάρχεια, καθώς η αστυνομία έχει πλέον στα χέρια της τις ακριβείς περιγραφές των εκτελεστών του γνωστού δικηγόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δράστες περιγράφεται ως ηλικίας 30-40 ετών, ύψους 1,80 εκατοστά περίπου, αδύνατος, μελαχρινός, με γένια δύο ημερών, με κοντά σκούρα μαλλιά, ο οποίος μάλλον φορούσε τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και λεπτό μπουφάν, χρώματος λευκού.

Όσον αφορά στον δεύτερο εκτελεστή, οι περιγραφές τον θέλουν να είναι ηλικίας 27-40 ετών, ύψους 1,65-1,70 περίπου, αδύνατος, με ανοιχτόχρωμο δέρμα, ξυρισμένος με κοντά σκούρα μαλλιά, ο οποίος φορούσε κοντομάνικη μπλούζα, χρώματος πιθανόν μπεζ.

Η αστυνομία θεωρεί ότι οι δύο εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι, κατά πάσα πιθανότητα επαγγελματίες δολοφόνοι, οι οποίοι, μάλιστα, εξετέλεσαν το φονικό έργο τους με απόλυτη ακρίβεια και ότι είχαν πλήρες επεξεργασμένο σχέδιο, καθώς δεν σκότωσαν τον συνεργάτη του άτυχου δικηγόρου, παρά το γεγονός ότι τους είδε και θα μπορούσε να τους αναγνωρίσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57