search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:23
MENU CLOSE

Τραγικό: Έπεσε θύμα βιασμού πηγαίνοντας… να αυτοκτονήσει!

13.10.2017 13:56
Τραγικό: Έπεσε θύμα βιασμού πηγαίνοντας... να αυτοκτονήσει! - Media

 

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει μια νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός δίχρονου παιδιού, μετά από τον χωρισμό της με τον άνδρα της. Ο λόγος για μια 25χρονη Ρωσίδα που πάσχοντας από βαριά κατάθλιψη, κατευθυνόταν προς μια γέφυρα με σκοπό να πηδήξει στο κοινό.

Στον δρόμο της έμελε, ωστόσο, να σημειωθεί άλλο ένα τραγικό περιστατικό στη ζωή της. Ένας 26χρονος άνδρας βλέποντας τη νεαρή γυναίκα να κυκλοφορεί μόνη και απροστάτευτη τη νύχτα της επιτέθηκε και τη βίασε. Μετά την επίθεση η γυναίκα κατάφερε να φθάσει στη γέφυρα και έχοντας ανέβει στα κάγκελα έτοιμη να δώσει τέλος στη ζωή της ένας οδηγός ταξί την είδε, σταμάτησε άμεσα το όχημα και κατάφερε να τη μεταπείσει!

«Δεν θυμάμαι καν τα λόγια που χρησιμοποίησα για να την μεταπείσω ώστε να μην πηδήξει. Το σημαντικό είναι ότι τελικά τα κατάφερα και με ακολούθησε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τον βιασμό», είπε αργότερα ο οδηγός, ονόματι Γιεβγένι, σε ρωσικά ΜΜΕ.

Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν 26χρονο άνδρα ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη σεξουαλική επίθεση, ενώ η γυναίκα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, παρακολουθείται από ψυχίατρο επι 24ώρου βάσεως προκειμένου να αποφευχθεί μια νέα απόπειρα στο μέλλον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:22