search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:14
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Έπεσα από τα σύννεφα, το θέμα στη Δικαιοσύνη (Video)

19.10.2017 15:25
«Φατσέας τζούνιορ»: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μας συστήνει τον γιο του! (Photo) - Media
 
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είχε ξεσπάσει προ ημερών με αφορμή δημοσίευμα που χρησιμοποίησε πλάνα από την σειρά ιταλικής παραγωγής στην οποία πρωταγωνιστεί και υποδύεται έναν διεφθαρμένο χαρακτήρα.
 
Ο ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Star και δε θέλησε να δώσει περαιτέρω «τροφή» για σχόλια, παρά μόνο να επισημάνει πως το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί σε δυσάρεστες συνέπειες που είχε αυτό το δημοσίευμα.
 
«Έγινε μια χρήση περίεργη των σκηνών που πήραν από το σίριαλ. Αλλά από εκεί και πέρα δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, γιατί έχει δρομολογηθεί το θέμα νομικά», είπε ο γνωστός ηθοποιός.
 
Προσέθεσε, δε, ότι «δεν το περίμενα. Δεν είχα ποτέ τέτοιου είδους σχέση με τον Τύπο. Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που ήμουν πηγή τέτοιων ειδήσεων. Μου έκανε εντύπωση. Έπεσα από τα σύννεφα. Με παραξένεψε και μου προξένησε μια θλίψη περισσότερο για το επίπεδο της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα και πως αντιμετωπίζουν κάποια πράγματα. Δημιουργούνται προβλήματα όταν έχεις παιδιά και συγγενείς που σε βλέπουν πρωτοσέλιδο για κάτι που δεν φαντάζονται».

(πηγή: zappit.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:09