search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:36
MENU CLOSE

Υπόθεση Ζέμπερη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της 32χρονης μετά από 5 ώρες

22.10.2017 14:37
Υπόθεση Ζέμπερη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της 32χρονης μετά από 5 ώρες  - Media

 

Πέντε ώρες διήρκεσε η κατάθεση του πατέρα της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Κώστας Ζέμπερης αποχώρησε από την πίσω πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προφανώς για να αποφύγει τη συνάντηση με τους δημοσιογράφους.

Ο πατέρας της Δώρας έφτασε, νωρίς το μεσημέρι, στο αστυνομικό μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Ανέβηκε στην Ασφάλεια Αττικής, στο τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών χωρίς να κάνει δηλώσεις, κίνηση που προκάλεσε ερωτήματα δεδομένου ότι υπήρξε ιδιαίτερα ομιλητικός τις προηγούμενες ημέρες. 

«Ηρθε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας να δώσει κατάθεση στην αστυνομία για ό,τι γνωρίζει. Αυτή τη στιγμή θέλω να σεβαστούμε όλοι το έργο της αστυνομίας, γιατί αυτή η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω στην παρούσα φάση. Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε κανένα συμπέρασμα πριν ακόμη μάθουμε τι έχει συμβεί», δήλωσε νωρίτερα ο δικηγόρος του. 

Ο Απόστολος Λύτρας δεν απάντησε ωστόσο σε ερώτημα δημοσιογράφων για το αν ζητήθηκε από την αστυνομία το ταξί του πελάτη του για έρευνα. Αρκέστηκε να πει πως και εκείνος και ο πατέρας της 32χρονης έχουν εμπιστοσύνη στις Αρχές.

Όλα ανοιχτά

«Σε περίπτωση που δεν προκύψει, τελικά, κάτι σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου. Μπορεί κάποιος να παρακολούθησε μέσα στο νεκροταφείο την γυναίκα και μόλις διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο να της επιτέθηκε», τόνισε νωρίτερα στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:36