search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:13
MENU CLOSE

Τι τρέχει με την Αντζελίνα Τζολί; – Ανησυχίες από τη νέα απώλεια βάρους (Photos)

23.10.2017 13:43
Σοκάρει η πασίγνωστη σταρ: Έμεινε κυριολεκτικά... πετσί και κόκκαλο (Photos) - Media

 

Όταν τον Μάρτιο του 2016 η Αντζελίνα Τζολί είχε επισκεφθεί επίσημα την Ελλάδα ως πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες -όταν είχε συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα- ένα από τα πράγματα που είχαν σχολιαστεί γύρω από την εμφάνιση της σταρ ήταν και το πόσο αδύνατη ήταν.

Η Τζολί πάντα πρόσεχε την εμφάνισή της και πάντα φρόντιζε να είναι αδύνατη, ωστόσο, ειδικά μετά το χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ, τα πράγματα φαίνεται ότι πήραν την κατιούσα για τη μεγάλη σταρ και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δικοί της ανησυχούν πλέον για αυτήν.

Μάλιστα, ξένα ΜΜΕ σημειώνουν ότι μετά από μια περίοδο ανάκαμψης, η Τζολί άρχισε και πάλι να χάνει βάρος, προσθέτοντας ότι φαίνεται ότι και η ίδια το καταλαβαίνει και επιχειρεί να καλύψει αυτή την απώλεια με ρούχα πιο φαρδιά που “σβήνουν” τη σιλουέτα, ωστόσο, οι φωτογραφίες τη δείχνουν σημαντικά αδυνατισμένη.

Κανείς δεν είναι απολύτως σίγουρος για το τι συμβαίνει, ωστόσο, οι φωτογραφίες δείχνουν σαφή απώλεια βάρους και αυτό ίσως, λένε κάποια ΜΜΕ, να είναι ενδεικτικό κακής ψυχολογικής κατάστασης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:12