search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:11
MENU CLOSE

Βουλή: Κόντρα για το ταξίδι Καμμένου στο Λονδίνο

30.10.2017 18:34
Βουλή: Κόντρα για το ταξίδι Καμμένου στο Λονδίνο - Media
 
Αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ του Πανου Καμμένου και του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τσιάρα με αφορμή το ταξίδι του υπουργού Άμυνας στο Λονδίνο. 
 
Απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του γαλάζιου βουλευτή ο Πάνος Καμμενος δήλωσε ότι πλήρωσε «απο την τσέπη του». Όπως υποστήριξε ο υπουργός Άμυνας για την διαμονή του στην βρετανική πρωτεύουσα χρέωσε την πιστωτική του κάρτα για την κράτηση στο ξενοδοχείο μέσω booking και στην συνέχεια εξόφλησε την διαμονή του σε μετρητά. 
 
«Μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη. Σήμερα θα έπρεπε να απολογείστε για τον κ. Αυγενάκη εδώ μέσα» είπε προς την πλευρά του βουλευτή της ΝΔ. Στις βολές της ΝΔ για το ταξίδι στο Λονδίνο ο υπουργός Άμυνας είπε ακόμη πως για το ζήτημα έχει προχωρήσει σε αγωγές και μηνύσεις κατα συγκεκριμένων εφημερίδων και πως «έχει επιληφθεί της υπόθεσης αυτής η δίωξη εκβιασμών της Ελληνικής Αστυνομίας».
 
Και δήλωσε ότι «εντός των επομένων ημερών θα δείτε εκδότες, εμπόρους όπλων και συναδέλφους σας να εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία λειτουργώντας ως όργανα συγκεκριμένων εγκληματικών οργανώσεων». Άφησε μάλιστα αιχμές κατα της ΝΔ λέγοντας πως «να ψάξετε να βρείτε εκεινών που οι γυναίκες δεν μπαίνουν στο Πόθεν Έσχες και όταν αποκτούσαν ένα νέο φίλο γηραιό εφοπλιστή έφευγαν και με ένα διαμέρισμα από το Λονδίνο». 
 
Απο την πλευρά του ο Κώστας Τσιάρας κατηγόρησε τον υπουργό Άμυνας ότι είπε ψέματα στην Ολομέλεια της Βουλης. «Κανείς υπουργός δεν έχει το δικαίωμα από το βήμα της Ολομέλειας της Εθνικής Αντιπροσωπείας να μην λέει την αλήθεια», τονιζοντας ότι αυτό «συνιστά ένα τεράστιο θεσμικό ατόπημα» για το οποίο πρέπει, όπως είπε προς την πλευρά του υπουργού Άμυνας, «να ζητήσετε συγγνώμη». 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:11