14/11/2019 10:08:13

Πάτρα: Αισιόδοξα μηνύματα για το 2,5 ετών αγοράκι που έπεσε σε αυλάκι

Πάτρα: Αισιόδοξα μηνύματα για το 2,5 ετών αγοράκι που έπεσε σε αυλάκι - Media

 

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του μόλις 2,5 ετών αγοριού από τη Βουλγαρία, το οποίο έπεσε προχθές το απόγευμα σε αυλάκι με μισό μέτρο νερό στην περιοχή του Καπελέτου Βάρδας και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Από το πρωί του Σαββάτου το παιδί δεν υποστηρίζεται με μηχανική υποστήριξη και μπορεί και αναπνέει μόνο του και οι γιατροί περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πρώτα 24ωρα και πώς θα ανταποκριθεί στη φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου στην πορεία να διαπιστώσουν εάν έχουν προκληθεί άλλες βλάβες, καθώς έμεινε για αρκετή ώρα μέσα στο νερό. 

Tο παιδί διέφυγε της προσοχής των δικών του και περπάτησε σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από το σημείο που βρίσκονται τα πρόχειρα καταλύματά τους, γλίστρησε και έπεσε με το πρόσωπο μέσα στο νερό. Όταν το αναζήτησαν και το βρήκαν οι γονείς του, το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Εκεί οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες και χάρη στις δικές τους ενέργειες αντιστράφηκαν οι αρχικές δυσοίωνες προβλέψεις για την υγεία του. Πλέον, αναμένεται να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα για να μπορέσουν και οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου να μιλήσουν με βεβαιότητα για την κατάστασή του.

Πηγή: patrisnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.