search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:53
MENU CLOSE

Επίθεση με μολότοφ κατά του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας (Video)

17.11.2017 18:38
Επίθεση με μολότοφ κατά του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας (Video) - Media

 

Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν το βράδυ της Παρασκευής κουκουλοφόροι κατά του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί φωτιά στην είσοδο του κτιρίου.

Οι κουκουλοφόροι συμμετείχαν σε πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ενώ προηγουμένως έσπασαν παράθυρα αυτοκινήτου της κυνηγετικής ομοσπονδίας, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Αγίου Ανδρέου και πέταξαν στο εσωτερικό του βόμβα μολότοφ, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Επίσης, προκάλεσαν φθορές στη βιτρίνα καταστήματος με είδη για κατοικίδια ζώα, καθώς και σε κατάστημα πώλησης δερμάτινων ρούχων που βρίσκονται κοντά στη πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Επεισόδια στην Πάτρα

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν περίπου στις 8:00 το βράδυ στο κέντρο της Πάτρας, όταν ομάδα κουκουλοφόρων που βρισκόταν στο τέλος πορείας για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ, που βρίσκονταν κοντά στο αστυνομικό μέγαρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και απώθησαν τους κουκουλοφόρους προς το κτίριο του πρώην παραρτήματος του πανεπιστημίου.

Στην συνέχεια οι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και απομακρύνθηκαν προς την περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσουν τυχόν νέα επεισόδια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή βίντεο: tempo24.news

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:51