25/11/2020 04:57:15

Πακιστανοί μετανάστες, χωμένοι στα λασπόνερα, στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας

Πακιστανοί μετανάστες, χωμένοι στα λασπόνερα, στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας - Media

 

Αλήθεια πως αισθάνεται ο λοβοτομημένος φασίστας, ο ρατσιστής που τόσα χρόνια λέει για τις άλλες φυλές; Πως αισθάνεται και κάποιος που εξαιτίας του χρώματος του έχει κυνηγηθεί από δολοφονικές ομάδες ακροδεξιών;

Την καλύτερη απάντηση έδωσαν μετανάστες από την Πακιστανική κοινότητα που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας. Με επιστολή που έστειλαν στις δημοτικές αρχές ζήτησαν να τους επιτραπεί να βοηθήσουν τους Έλληνες της Μάνδρας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Και την επόμενη μέρα μέλη της κοινότητας, απλοί άνθρωποι που έχουν ζήσει φτώχεια και πόνο. Άνθρωποι από μια ξένη χώρα που δεν έχουν καμία υποχρέωση να βοηθήσουν. Άνθρωποι που έχουν υποτιμηθει και έχουν κυνηγηθει μόνο για το χρώμα τους και όμως ήταν εκεί μέσα στην βροχή να προσφέρουν τον εαυτό τους για τον διπλανό τους.

Και όσο κάποιοι «υπερπατριώτες» εθνικιστές από τη θαλπωρή του σαλονιού τους και πίσω από το πληκτρολόγιο τους, επιμένουν να πιπιλάνε την καραμέλα για «ρατσισμό κατά των Ελλήνων», η συγκεκριμένη κίνηση τους υπενθύμισε τι σημαίνει η λέξη άνθρωπος...

Το κάλεσμα της κοινότητας τους, έλεγε: «Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους μετανάστες εργαζόμενους να βοηθήσουμε όλοι μαζί με κάθε μέσο τους πλημμυροπαθείς. Να στηρίξουμε τις εργασίες αποκατάστασης των συνεργείων του Δήμου Μάνδρας. Να στηρίξουμε τους κατοίκους να ξαναφτιάξουν όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα τα σπίτια τους».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.