search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:00
MENU CLOSE

Πακιστανοί μετανάστες, χωμένοι στα λασπόνερα, στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας

19.11.2017 14:40
13χρονη χριστιανή, απήχθη από 44χρονο μουσουλμάνο και την εξανάγκασε να αλλαξοπιστήσει και να παντρευτούν  - Media

 

Αλήθεια πως αισθάνεται ο λοβοτομημένος φασίστας, ο ρατσιστής που τόσα χρόνια λέει για τις άλλες φυλές; Πως αισθάνεται και κάποιος που εξαιτίας του χρώματος του έχει κυνηγηθεί από δολοφονικές ομάδες ακροδεξιών;

Την καλύτερη απάντηση έδωσαν μετανάστες από την Πακιστανική κοινότητα που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας. Με επιστολή που έστειλαν στις δημοτικές αρχές ζήτησαν να τους επιτραπεί να βοηθήσουν τους Έλληνες της Μάνδρας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Και την επόμενη μέρα μέλη της κοινότητας, απλοί άνθρωποι που έχουν ζήσει φτώχεια και πόνο. Άνθρωποι από μια ξένη χώρα που δεν έχουν καμία υποχρέωση να βοηθήσουν. Άνθρωποι που έχουν υποτιμηθει και έχουν κυνηγηθει μόνο για το χρώμα τους και όμως ήταν εκεί μέσα στην βροχή να προσφέρουν τον εαυτό τους για τον διπλανό τους.

Και όσο κάποιοι «υπερπατριώτες» εθνικιστές από τη θαλπωρή του σαλονιού τους και πίσω από το πληκτρολόγιο τους, επιμένουν να πιπιλάνε την καραμέλα για «ρατσισμό κατά των Ελλήνων», η συγκεκριμένη κίνηση τους υπενθύμισε τι σημαίνει η λέξη άνθρωπος…

Το κάλεσμα της κοινότητας τους, έλεγε: «Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους μετανάστες εργαζόμενους να βοηθήσουμε όλοι μαζί με κάθε μέσο τους πλημμυροπαθείς. Να στηρίξουμε τις εργασίες αποκατάστασης των συνεργείων του Δήμου Μάνδρας. Να στηρίξουμε τους κατοίκους να ξαναφτιάξουν όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα τα σπίτια τους».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:59