search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:57
MENU CLOSE

Σοκ και δέος: Δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε αλυσίδα μασάζ

27.11.2017 14:00
Σοκ και δέος: Δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε αλυσίδα μασάζ - Media
 
Σε σκάνδαλο μεγατόνων εξελίσσεται η καταιγίδα καταγγελιών γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση -και λίγο παραπάνω…- σε οίκο spa και μασάζ οι οποίες έχουν προσφύγει στην αστυνομία και οι αποκαλύψεις τους κυριολεκτικά σοκάρουν.
 
Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ στο επίκεντρο της θύελλας βρίσκεται η τρίτη δημοφιλέστερη αλυσίδα spa στις ΗΠΑ, η Massage Envy, υπάλληλοι και μασέρ της οποίας κατηγορούνται ότι παρενόχλησαν σεξουαλικά περίπου 180 γυναίκες.
 
Μάλιστα, από τις καταθέσεις των θυμάτων στην αστυνομία, προκύπτει ότι οι γυναίκες που απλώς επιθυμούσαν περιποίηση βίωσαν έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια «επαγγελματιών».
 
Όπως αναφέρει η Daily Mail, η πρώτη καταγγελία έγινε τον Μάιο του 2015 όταν Σούζαν Ινγκραμ ανέφερε πως στην έβδομη επίσκεψή της στο spa αισθάνθηκε τα δάχτυλα του μασέρ στα γεννητικά της όργανα.
 
Αν και η διευθύντρια του spa ενημερώθηκε για το συμβάν, δήλωσε στη καταγγέλουσα πως εκείνη την στιγμή δεν μπορούσε να διακόψει το μασάζ για να ρωτήσει τον υπάλληλο τι ακριβώς είχε συμβεί.
 
Η ίδια ήταν σε κατάσταση σοκ και άρχισε να κλαίει, ενώ όταν πήγε η διευθύντρια της είπε εν τέλει πως αποκλείεται να συνέβη κάτι τέτοιο και αρνήθηκε να την βοηθήσει.
 
Μία άλλη γυναίκα ανέφερε τον περασμένο Σεπτέμβριο πως είχε κλείσει τα μάτια της για να χαλαρώσει την ώρα του μασάζ και τότε ένιωσα ξαφνικά κάποιον να γλύφει τον κόλπο της.
 
«Ξαφνιάστηκα και αμέσως σηκώθηκα από το κρεβάτι, ενώ εκείνη την στιγμή ο μασέρ μου άρπαξε το χέρι και με ικέτευε να τον συγχωρέσω. Του έκανα μήνυση τον ίδιο μήνα».
 
Την εποχή εκείνη, άλλες δύο γυναίκες κατήγγειλαν τον ίδιο μασέρ για σεξουαλική επίθεση. Μέχρι στιγμής περισσότερες από 180 γυναίκες κατήγγειλαν ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης της μεγάλης αυτής αλυσίδας spa στις ΗΠΑ.
 
«Η Μassage Envy είναι συνεργάτης στο έγκλημα: Η εταιρεία spa, αξίας, δισεκατομμυρίων δολαρίων, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από περισσότερες από 180 γυναίκες», υποστηρίζει ένα από τα θύματα, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.
 
Ο μασέρ της Ίνγκραμ είχε ομολογήσει και καταδικαστεί πέρσι σε 13 χρόνια φυλάκιση, καθώς είχε επιτεθεί και σε εννιά ακόμη γυναίκες, ωστόσο, η Massage Envy σε επίσημη δήλωσή της αρνήθηκε κάθε ανάμειξη ρίχνοντας την ευθύνη στους προισταμένους του κάθε κέντρου.
 
Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:56