search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:04
MENU CLOSE

Γι’ αυτούς που ταξιδεύουν με αεροπλάνο: Ο άγνωστος κανόνας που μπορεί να σας μεταφέρει στην Πρώτη Θέση

08.12.2017 19:41
Γι

 

Λίγοι από εμάς γνωρίζουν ότι υπάρχει ένας κανόνας για τους επιβάτες ενός αεροπλάνου που θα μπορούσε να τους μεταφέρει από την Οικονομική στην Πρώτη Θέση, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος. 

Ο ειδικός στα ταξίδια και συγγραφέας, Ρικ Μπράουν, ενημερώνει τους αναγνώστες του στο βιβλίο «Kiss My Baggage Fees! How To Be A Savvy Travel Hacker» για έναν τρικ.

Αν η θέση σας είναι κατά κάποιο τρόπο φθαρμένη ή χαλασμένη, αυτό περιλαμβάνει και την ζώνη ασφαλείας, τότε δικαιούστε να ζητήσετε άλλη θέση.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Ρικ Μπράουν, «αν η θέση σας είναι χαλασμένη, πρέπει να ζητήσετε μια άλλη. Αν κάποια θέση δεν είναι διαθέσιμη στις Οικονομικές θέσεις, τότε είναι υποχρεωμένοι να σας βάλουν στην Πρώτη Θέση».

Φυσικά, αυτό το τρικ δεν λειτουργεί πάντα γιατί η θέση σας μπορεί να μην έχει κάτι είτε μπορεί να υπάρχει διαθέσιμη θέση στις Οικονομικές θέσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:02