search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:37
MENU CLOSE

Μπήκε στη μέση για να «λύσει» τον καβγά και έπεσε νεκρός

19.12.2017 08:05
Μαφιόζικη δολοφονία σε νεκροταφείο της Λούτσας - «Γάζωσαν» άνδρα αραβικής καταγωγής - Media

 

Μπήκε στη μέση για να χωρίσει συγχωριανούς του, που καβγάδιζαν για προσωπικούς τους λόγους και έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων καφενείου στο χωριό Κεφαλά του Αποκόρωνα Χανίων.

Ο λόγος για τον 72χρονο άνδρα, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου, είχε πάει στο καφενείο του χωριού και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Όπως διαπιστώθηκε, αν και αρχικά οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 72χρονος ήταν συγκεχυμένες, ο ηλικιωμένος θέλησε να χωρίσει δύο 55χρονους συγχωριανούς του, οι οποίοι λογομαχούσαν.

Τότε ο άτυχος άνδρας επενέβη, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των πρωταγωνιστών του καβγά να τον σπρώξει και να πέσει στο έδαφος. Ωστόσο, ο ηλικιωμένος κατάφερε να σηκωθεί, αλλά αμέσως μετά, κατά την αποχώρηση του από το καφενείο, έπεσε νεκρός.

Μάταια άλλοι συγχωριανοί του προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, μεταφέροντας τον στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, καθώς ήταν ήδη αργά για τον ίδιο. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο ένας εκ των εμπλεκομένων στον καβγά, ο οποίος όμως τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο, που υπέστη.

Πηγή: cretapost.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:37