18/02/2020 03:23:11

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Φανς απαιτούν να... ξαναγυριστεί ο «Τελευταίος Τζεντάι» (Photos, Video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Φανς απαιτούν να... ξαναγυριστεί ο «Τελευταίος Τζεντάι» (Photos, Video) - Media

 

Τι κι αν έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ, ακόμα και από «δύσκολους» κριτικούς κινηματογράφου; Τι κι αν σπάει τα ταμεία και προβλέπεται να γίνει η πιο επιτυχημένη ταινία του 2017 και ίσως μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών; Τι κι αν έχει λάβει θετικά σχόλια και από φεμινίστριες, οι οποίες θεωρούν ότι η ταινία θα μπορούσε να αποτελέσει υπόδειγμα για την παρουσίαση γυναικών στον κινηματογράφο;

Δεκάδες φανς της σειράς απαιτούν η νέα ταινία του «Πολέμου των Άστρων», με τίτλο «Ο Τελευταίος Τζεντάι» να αποσυρθεί πάραυτα από τις εκατομμύρια αίθουσες που προβάλλεται σε όλο τον κόσμο, να καταστραφεί και να ξαναγυριστεί. Μάλιστα, 7.000 από αυτούς έχουν ήδη υπογράψει αίτημα προς τη Disney, την εταιρεία παραγωγής που έχει πλέον τα δικαιώματα του franchise, να διαγράψει την ταινία από τον «κανόνα» του «Πολέμου των Άστρων» και να την ξαναγυρίσει!

«Η ταινία αποτελεί ένα εξάμβλωμα» σημειώνουν οι φανς στη διαδικτυακή αίτησή τους, προσθέτοντας ότι «"Ο Τελευταίος Τζεντάι" κατέστρεψε τελείως την κληρονομιά των Τζεντάι και του Λουκ Σκαϊγουόκερ. [...] Κατέστρεψε τους λόγους που μας έκαναν να αγαπήσουμε τη σειρά από την πρώτη στιγμή», ενώ ένας από αυτούς έγραψε ότι η ταινία μετατρέπει τον ήρωα της σειράς σε έναν «αβέβαιο, παραληρηματικό, παρανοϊκό, τρομοκρατημένο ερημίτη».

Προφανώς, η Disney δεν πρόκειται να αποσύρει τη «χήνα με τα χρυσά αυγά» («Ο Τελευταίος Τζεντάι» άνοιξε με εισπράξεις 220 εκατομμύρια δολάρια μόνο στις ΗΠΑ, το δεύτερο μεγαλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών), ωστόσο, φαίνεται ότι οι αντιδράσεις των φανς προβληματίζουν την ομάδα του «Πόλεμου των Άστρων» καθώς ακολουθεί και τρίτη ταινία, πέραν από τις «Ιστορίες» που συμπληρώνουν τη μυθολογία...

(πηγή photos/video: Disney/Lucasfilm)

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.