05/07/2020 06:12:01

Υπόθεση Φαίδωνα: Κατήγγειλε έξι κυκλώματα για τη βόμβα

Υπόθεση Φαίδωνα: Κατήγγειλε έξι κυκλώματα για τη βόμβα - Media

 

Σε άτομα που ενέχονται σε κυκλώματα που δραστηριοποιούνται σε έξι τομείς για τους οποίους ο ίδιος προέβη σε παραστάσεις και καταγγελίες, αποδίδει ο Δήμαρχος Πάφου την βομβιστική επίθεση κατά του οχήματος της μητέρας του τα ξημερώματα των Χριστουγέννων.

Σε δηλώσεις του ο Φαίδωνας Φαίδωνος κάλεσε τη συντεταγμένη πολιτεία να κινηθεί άμεσα αφού την δράση κατά ενός Δημάρχου, όπως είπε, μπορεί αύριο να ακολουθήσει δράση των κυκλωμάτων αυτών κατά άλλων θεσμικών φορέων.

Ο Δήμαρχος Πάφου έκανε συγκεκριμένα λόγο για κύκλωμα ναρκωτικών το οποίο στην Πάφο όπως είπε ελέγχεται από άτομο που είναι γνωστό στην Αστυνομία. Μίλησε επίσης για κυκλώματα στον χώρο της αρχαιοκαπηλείας, τον ηλεκτρονικό τζόγο, το ποδόσφαιρο, για μεγαλοεπιχειρηματία που προέβη σε παρεμβάσεις σε Φόρο και Πολεοδομία και για πρώην τραπεζίτη που όπως ισχυρίζεται ο κ. Φαίδωνος έδινε δάνεια έναντι μίζας που λάμβανε.

Άτομο που εμπλέκεται σε ένα από τα έξι αυτά κυκλώματα, τόνισε ο Δήμαρχος Πάφου, βρίσκεται πίσω από την εγκληματική ενέργεια κατά του οικογενειακού του περιβάλλοντος και επεσήμανε ότι τα άτομα αυτά πρέπει να τα "τσακίσει" το κράτος.

«Το μόνο που κατάφεραν με αυτή την πράξη τους είναι να πετύχουν αμέσως μετά τις γιορτές να ξηλώσουμε αυτά τα κυκλώματα και αυτούς τους κυρίους οι οποίοι εδώ και δεκαετίες σε μια σχέση διαπλοκής και σε μια σχέση εξάρτησης οι μεν από τους δε συνυπάρχουν και πολλοί από αυτούς συναγελάζονται ακόμη και με κρατικούς αξιωματούχους και πολιτικά στελέχη», κατέληξε.

Πηγή: Philenews

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.