search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:04
MENU CLOSE

ΕΠΟ: «Ακόμη μία σφαίρα στο ποδόσφαιρό μας. Η ΕΠΟ δεν πτοείται, δεν εκφοβίζεται, δεν εκβιάζεται»!

29.12.2017 17:35
Κορωνοϊός: Εντοπίστηκε κρούσμα στην Εθνική Ελπίδων - Media

 

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ καταδίκασε κατηγορηματικά το περιστατικό με την αποστολή σφαίρας στον πρόεδρο Βαγγέλη Γραμμένο και τόνισε πως η διοίκησή της δεν κάνει ούτε βήμα πίσω.

Ανακοίνωση με αφορμή της αποστολής σφαίρας στον Βαγγέλη Γραμμένο εξέδωσε η ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία αφού καταδίκασε το περιστατικό, τόνισε πως η διοίκησή της δεν «δεν πτοείται, δεν εκφοβίζεται και δεν εκβιάζεται».

Αναλυτικά:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό, απερίφραστο και ομόθυμο τρόπο την απαράδεκτη και πρωτοφανούς -ακόμα και για τους εμπνευστές της- θράσους χθεσινή προσπάθεια τρομοκράτησης του Προέδρου της κ. Β.Γραμμένου.

Οι κρυπτόμενοι πίσω από την άθλια αυτή ενέργεια, οι οποίοι με το τρόπο αυτό φύτεψαν μια ακόμα σφαίρα στο ποδόσφαιρό μας, στοχεύουν προφανώς στην επιστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου στις παλαιότερες μεθόδους και πρακτικές.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η προσφάτως εκλεγείσα Διοίκηση τη ΕΠΟ δεν πτοείται, δεν εκφοβίζεται, δεν εκβιάζεται και πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να παραιτηθεί του σχεδίου εκσυγχρονισμού και χρηστής διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η πλήρης εξυγίανση, που τόσο ενοχλεί κάποιους, θα ολοκληρωθεί».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:03