search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:04
MENU CLOSE

Τερατώδες: Οπαδός έβρισε το νεκρό βρέφος ποδοσφαιριστή (Video)

03.01.2018 19:25
 
Όταν ο οπαδισμός ξεπερνά κάθε όριο, τότε γεννά τέρατα πέρα από κάθε λογική που ξεπερνούν κάθε όριο ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
 
Αυτό ακριβώς συνέβη και με οπαδό-κτήνος της Γουέστ Χαμ με τον οποίο συνεπλάκη ο Τζέικ Λίβερμορ της Γουέστ Μπρομ στον αγώνα της Premier League.
 
Ο 28χρονος Αγγλός κινήθηκε επιθετικά προς την κερκίδα όταν αντικαταστάθηκε στο β΄ ημίχρονο, αλλά τον συγκράτησαν οι άνδρες της ασφάλειας.
 
Αργότερα από τη Γουέστ Μπρομ έγινε γνωστό ότι ο Λίβερμορ «ξέφυγε» και επιτέθηκε εναντίον συγκεκριμένου οπαδού ο οποίος σχολίασε τον νεογέννητο γιο που έχασε το 2014. 

«O Τζέικ δέχθηκε πολλές αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των γηπεδούχων στις οποίες αντέδρασε με ψυχραιμία. Αναγνωρίζει όμως ότι κινήθηκε επιθετικά εναντίον ενός θεατή που επέλεξε να σχολιάσει το θάνατο του γιου του. Ο σύλλογός μας θεωρεί ότι η πλειοψηφία των ορθώς σκεπτόμενων φιλάθλων κατανοούν την αντίδρασή του, που άλλωστε δεν έφτασε στο σημείο της σωματικής συμπλοκής» αναφέρει η ανακοίνωση της Γουέστ Μπρομ, που ηττήθηκε 2-1 στο Λονδίνο.
 
(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:03