search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:06
MENU CLOSE

Μπέρδεψαν τα φέρετρα στη Βοιωτία: Το άνοιξαν και είδαν μια ξένη

17.01.2018 15:25
Κορωνοϊός: Ποια είναι η διαδικασία ταφής των νεκρών από τον ιό - Media

 

Αναστάτωση προκλήθηκε στους συγγενείς ηλικιωμένης γυναίκας που έφυγε από τη ζωή, όταν δύο ώρες πριν την τέλεση της κηδείας διαπίστωσαν, ότι στο φέρετρο που μεταφέρθηκε στη 1.00 το μεσημέρι στην εκκλησία του χωριού όπου και είχε προγραμματιστεί η εξόδιος ακολουθία για τις 3.00 το απόγευμα, υπήρχε η σωρός άλλης ηλικιωμένης γυναίκας από την Άμφισσα.

Οι δύο γυναίκες νοσηλεύονταν και κατέληξαν στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς και προφανώς ένα λάθος ή του νοσοκομείου ή των γραφείων τελετών που ενεπλάκησαν στις κηδείες των δύο ηλικιωμένων, έφερε την προσωρινή ευτυχώς αναστάτωση.

Οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών της κηδείας στο χωριό της Βοιωτίας επέστρεψαν έγκαιρα τη σωρό της ηλικιωμένης από την Άμφισσα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς και παρέλαβαν τη σωστή, για να τελεστεί τελικά το μυστήριο.

Πληροφορίες που έρχονται από το νοσοκομείο αναφέρουν, ότι αν ένα γραφείο τελετών είχε αναλάβει και τις δύο κηδείες τότε -ίσως- έχει και την ευθύνη για το λάθος. Αν διαφορετικά γραφεία τελετών ανέλαβαν τις δύο κηδείες τότε -ίσως- το λάθος βαρύνει το νοσοκομείο.

 

Πηγή: tvstar.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:06