search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:56
MENU CLOSE

Ίαν ΜακΚέλεν: Η ζωή μου απέκτησε νόημα όταν είπα ότι είμαι γκέι

28.01.2018 13:30
Ίαν ΜακΚέλεν: Η ζωή μου απέκτησε νόημα όταν είπα ότι είμαι γκέι - Media

 

«Ποτέ δεν γνώρισα γκέι άνθρωπο που να μετάνιωσε επειδή έκανε coming out- συμπεριλαμβανομένου εμού. Η ζωή, επιτέλους, αρχίζει να αποκτά νόημα όταν είσαι ανοιχτός και ειλικρινής. Σήμερα είναι η 30η επέτειος της ραδιοφωνικής συνομιλίας μου στο BBC οπού δήλωσα δημοσίως ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Επομένως σήμερα γιορτάζω!», έγραψε ο 78χρονος ηθοποιός Ίαν ΜακΚέλεν στο λογαριασμό του στο twitter. 

Ο Βρετανός ηθοποιός είχε μιλήσει ανοικτά για την σεξουαλικότητά του στη διάρκεια μιας συνέντευξης στο ραδιόφωνο του BBC το 1988 όταν ήταν 48 ετών και σήμερα γιόρτασε την επέτειο από εκείνη τη μέρα.

 Οι θαυμαστές του αμέσως εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και την στήριξή τους στον πρωταγωνιστής του «Lord of the Rings», που εδώ και χρόνια αγωνίζεται ενεργά υπέρ των δικαιωμάτων της κοινότητας LGBT, και πολλοί παραδέχθηκαν πως η στάση ζωής του τους έδωσε έμπνευση να κάνουν το ίδιο.   

Αν και είναι ένας από τους διασημότερους Βρετανούς ηθοποιούς, ο Ίαν ΜακΚέλεν υποστηρίζει πως εξακολουθεί να δέχεται ομοφοβικές επιθέσεις αλλά τονίζει πως δεν τον ενοχλεί.   

Στο παρελθόν έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πως οι γκέι άντρες είναι πιο αρρενωποί από τους στρέιτ. Επειδή, μαντέψτε- αγαπούν άλλους άντρες! Οπότε όταν όσοι κάνουν bullying σας λένε, “Αδερφή!”, εσείς να λέτε, “Ακριβώς, είμαι με τα αγόρια”».  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:55