search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:12
MENU CLOSE

Φρίκη: 22χρονη κατέσφαξε το 2χρονο παιδί της και μαχαίρωσε τον φίλο της

05.02.2018 19:36
Φρίκη: Αποκεφάλισε τη σύζυγό του, έκοψε τον λαιμό της 5χρονης κόρης του και αυτοκτόνησε (Photos) - Media

 

Δεν χωράει ο νους του ανθρώπου το θέαμα μπροστά στο οποίο βρέθηκαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια κλήση για φασαρία σε ένα σπίτι.

Μπαίνοντας στο σπίτι, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το κατεσφαγμένο πτώμα ενός δίχρονου παιδιού και έναν αιμόφυρτο άνδρα με τραύματα από μαχαίρι στο σώμα του.

Λίγο πιο μέσα ανακάλυψαν μια νεαρή γυναίκα, αιμόφυρτη, με τραύματα στο λαιμό τα οποία φαίνεται ότι είχε προκαλέσει η ίδια, προσπαθόντας να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η γυναίκα μαχαίρωσε τον φίλο της και στη συνέχεια δολοφόνησε με το ίδιο μαχαίρι το παιδί της.

Η αστυνομία εκτιμά ότι η 22χρονη γυναίκα στη συνέχεια επιχείρησε να πάρει τη ζωή της ανεπιτυχώς και πλέον κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ της Φλόριντα.

Ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί κίνητρο για την απίστευτη πράξη της, ενώ ο φίλος της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:09