search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:08
MENU CLOSE

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας έμπλεξε με τον Σαμαρά – Έκανε το μεγάλο λάθος

11.02.2018 11:48
Βούλτεψη: Η Όλγα Γεροβασίλη δεν κάνει τίποτα για να βρει ποιοι με χτύπησαν - Media

 

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία μετά τη διαγραφή Αντώναρου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μίλησε το πρωί της Κυριακής στον Realfm 97,8 η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε μία σταλινικού, λατινοαμερικάνικου τύπου επίθεση στη δημοκρατία δια της προσπάθειας εξόντωσης όλων των πολιτικών αντιπάλων. Αν ο κύριος Τσίπρας βρισκόταν στη Βενεζουέλα, που τόσο θαυμάζει, τώρα θα τους είχε ήδη στείλει στη φυλακή, χωρίς δίκη, όπως έχει κάνει ο Μαδούρο. Διεξάγεται μία επιχείρηση λάσπης προκειμένου να εξοντωθούν κάποιοι πολιτικοί στόχοι», σημείωσε η κυρία Βούλτεψη αναφερόμενη στο σκάνδαλο της Novartis. 

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Αντώναρου για τον Άδωνι Γεωργιάδη σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή το μείζον θέμα είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι απέναντι στη σταλινικού τύπου μεθόδευση»

«Ο Τσίπρας έχει μπλέξει με τον Σαμαρά, έκανε το λάθος. Το θέμα είναι ότι τον Σαμαρά τον έχουμε δει πολλές φορές σε ιδιωτικές εκρήξεις, όσοι έχουμε υπηρετήσει κοντά του. Δημόσια έκρηξη τέτοιας έκτασης δεν είχε ποτέ ο Σαμαράς Ο Τσίπρας έκανε το μεγάλο λάθος και θα πληρώσει τώρα όχι μόνο για την λάσπη, αλλά και για όλα τα ψέματα και τις ύβρεις εναντίον του Σαμαρά που οδήγησαν στην πτώση της κυβέρνησής του», υπογράμμισε η κυρία Βούλτεψη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:05