search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:23
MENU CLOSE

Βράνιες: Πήρα τον Πρίγιοβιτς και του είπα ότι θα μας υποδεχθεί σαν πρωταθλητές στην Τούμπα

18.02.2018 18:45
Θετικός στον κορωνοϊό ο Βράνιες - Media

 

Κάτι παραπάνω από σίγουρος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Όγκνιεν Βράνιες, λίγη ώρα μετά το χατ-τρικ που έκανε κόντρα στην Ξάνθη! 

Ο Βόσνιος στόπερ αποκάλυψε τι είπε στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ενόψει του «τελικού» με τον ΠΑΟΚ σε μερικές αγωνιστικές στη Τούμπα, ξεκαθάρισε πως η Ένωση είναι καλύτερη από τη Ντιναμό Κιέβου, ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης, και υπογράμμισε πως… πιτσιρικάς είχε ξαναβάλει τρία γκολ. 

Αρχικά, ανέφερε: «Πολλά πράγματα είναι περίεργα, δεν είναι τυχαία όμως, είμαι χαρούμενος για τα τρία γκολ που πέτυχα, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κερδίσαμε». 

Αν έχει πετύχει ξανά χατ-τρικ στην καριέρα του: «Πριν από δεκαεπτά χρόνια, σε ένα παιχνίδι με τους Έφηβους». 

Για το ότι είναι ο πρώτος παίκτης της ΑΕΚ μετά από πολλά χρόνια που σημειώνει χατ-τρικ: «Αυτό μου δίνει έξτρα κίνητρο να συνεχίσω την προσπάθεια». 

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την μπασκετική ομάδα κι αν σκέφτεται ο ίδιος ανάλογους τίτλους: «Αρχικά θέλω να συγχαρώ και εγώ με τη σειρά μου την ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και οι τίτλοι». 

Για την επόμενη αγωνιστική που η ΑΕΚ πάει στον Ατρόμητο: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, χθες πήρα τον φίλο μου τον Πρίγιοβιτς και του είπα ότι θα μας υποδεχθούν στην Τούμπα σαν πρωταθλητές». 

Για τον επαναληπτικό με την Ντιναμό Κιέβου: «Πιστεύω στην πρόκριση, είμαστε καλύτεροι».

Πηγή: sport-fm,gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10