search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:28
MENU CLOSE

Έδεσε και μαχαίρωσε τη φίλη της 17 φορές γιατί… έτσι!

20.02.2018 14:01
Φυλακές Λάρισας: Άγρια δολοφονία κρατούμενου - Τον σκότωσαν με μαχαίρι - Media

 

Άναυδες έχουν μείνει οι διωκτικές αρχές μπροστά στην αγριότητα με την οποία μια γυναίκα επιτέθηκε στην καλύτερη φίλη της, την οποία και μαχαίρωσε 17 φορές κυριολεκτικά… χωρίς λόγο.

Στη δίκη της επιτιθέμενης η οποία άρχισε στο Λιντς της Αγγλίας, ο εισαγγελέας περιέγραψε τα τρομακτικά τραύματα που η κατηγορούμενη κατάφερε στην καλύτερή της φίλη, αφού πρώτα την έδεσε στο κρεβάτι.

Συγκεκριμένα, το θύμα μαχαιρώθηκε 17 φορές στα πόδια, στο στήθος, στο κεφάλι και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να αιμορραγήσει μέχρι θανάτου, να υποστεί εσωτερική αιμορραγία και να καταρρεύσει ο πνεύμονάς της.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι η αστυνομία ακόμα και σήμερα δεν έχει καταφέρει να βρει κάποιο, έστω αδύναμο, κίνητρο για την απίστευτης αγριότητας επίθεση που παρά τρίχα να κοστίσει τη ζωή σε έναν άνθρωπο.

Η δράστης φέρεται, μόλις κατάλαβε τι έκανε, να τηλεφώνησε σε γνωστό της ώστε να καλέσει την αστυνομία και ασθενοφόρο, ενώ στη δίκη περιέγραψε τον εαυτό της ως «τέρας».

Οι δύο γυναίκες, πριν το περιστατικό είχαν βγει έξω και είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:26