search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:07
MENU CLOSE

Η Ξάνθη «βύθισε» τον Απόλλωνα και βλέπει…Ευρώπη

25.02.2018 15:28
Ξάνθη: Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση Μετόχων με θέμα την εκκαθάριση της ΠΑΕ! - Media

 

Η Ξάνθη λύγισε την αντίσταση του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 στα «Πηγάδια», για την 23η αγωνιστική της Super League. Η ακριτική ομάδα κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης με τα γκολ των Λισγάρα (55′) και Αλμπάνη (78′ αυτογκόλ). Η ήττα αυτή μεγαλώνει τα προβλήματα για τον Απόλλωνα, που συνεχίζει να κινδυνεύει με υποβιβασμό.

O διαιτητής, Εμμανουήλ Σκούλας (Θεσσαλίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ντουρίκτσοβιτς, Μπαξεβανίδη, Καμαρά, Λισγάρα – Στόουκς και Μενδρινό. 
Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Λισγάρας, Σιλά, Μπαξεβανίδης, Μπρίτο (57′ Κάστρο), Μεχία, Κίκε (46′ Τριάδης), Καμαρά, Ντουρίκτσοβιτς (84′ Μελιόπουλος), Γέντρισεκ.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές (67′ Σιατραβάνης), Κύργιας, Παπάζογλου, Στάθης, Ναδάλες, Κονέ (84′ Ντίντακ), Ζησόπουλος, Αλμπάνης, Μενδρινός (79′ Ανιέτε), Στόουκς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:07