search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:18
MENU CLOSE

«Κατάληψη» από εφοπλιστή έξω από το γραφείο του Κουρουμπλή

28.02.2018 08:24
«Κατάληψη» από εφοπλιστή έξω από το γραφείο του Κουρουμπλή - Media

 

«Κατάληψη» ξεκίνησε από χθες το απόγευμα ένας εκ των ιδιοκτητών της  Golden Star Ferries Γιώργος Στεφάνου, έξω από το γραφείο του υπουργού Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλή,.

Ο ίδιος υποστηρίζει προκειμένου… « να καταγγείλει την άρνηση του υπουργού να υπογράψει εγκεκριμένα δρομολόγια και με την πράξη του αυτή, να οδηγεί την εταιρία στην οικονομική καταστροφή».
Αρχικά εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μιλούσε για απεργία πείνας και στη συνέχεια με νεώτερη ανακοίνωσή του λέει ότι παραμένει έξω από το γραφείο του υπουργού. 

Μαζί του είναι η κόρη του και ο δικηγόρος της εταιρείας. Παράλληλα στο υπουργείο καταφθάνουν τα πληρώματα των πλοίων της εταιρείας καθώς και εργαζόμενοι στα γραφεία της. 

Προηγουμένως ο πλοιοκτήτης των Superferry, SuperferryII και SuperRunner δεν είχε καταφέρει να δει τον υπουργό, που δεν υπογράφει για τις αναχωρήσεις των πλοίων του για Κυκλάδες και Ηράκλειο.

«Πάει να μου καταστρέψει την εταιρεία γιατί υποστηρίζει άλλες ναυτιλιακές εταιρείες. Κάποια διαπλοκή υπάρχει», δήλωσε.

Αναφερόμενος στην υπόθεση που αφορά στην εταιρεία του, ο κ. Στεφάνου έκανε λόγο για «παράνομες και παράλογες προφάσεις και αιτιολογίες, για να μην υπογραφεί η πρόταση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών προκειμένου τα πλοία της εταιρείας να ξεκινήσουν δρομολόγια στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος-Πάρος-Ίος-Σαντορίνη-Ηράκλειο».

«Εγώ προσάρμοσα τα δρομολόγια, πήρα το κακό ωράριο αναχώρησης 9:30 το πρωί από Κρήτη, αλλά δεν υπογράφει ο Κουρουμπλής» εξήγησε στη συνέχεια ο κ. Στεφάνου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το επιχείρημα που του προβάλλεται είναι η θέση της Hellenic Seaways «ότι συμπίπτουμε στο λιμάνι της Σαντορίνης». 

«Μετά το ΣΑΣ που λαμβάνει απόφαση, οι εταιρείες δεν πρέπει να βάζουν κανένα θέμα και να βάζουν αντιρρήσεις για τα δρομολόγια» τόνισε.

«Απευθύνω μήνυμα στον Τσίπρα που αγωνίζεται. Λυπάμαι που εδώ και δύο μήνες που αγωνίζομαι δεν έχει στείλει στο υπουργείο Ναυτιλίας άτομα να ρωτήσουν τι συμβαίνει. Ο Κουρουμπλής λέει συνέχεια ψέματα και προφάσεις για να μην υπογράψει. Το γράμμα με το οποίο έκανε παράπονα η Seaways είναι παράνομο», επεσήμανε ο κ. Στεφάνου.

Όσον αφορά στη βραδινή εξέλιξη με την διαβεβαίωση του κ. Κουρουμπλή ότι θα λήξει το θέμα του τις επόμενες τρεις ημέρες ο κ. Στεφάνου αναφέρει χαρακτηριστικά πως «λέει ψέματα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:15