search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:26
MENU CLOSE

«Πονοκέφαλος» στη ΝΔ: Ο Σαλμάς δεν υπογράφει το αίτημα για προανακριτική για Ξανθό, Πολάκη και Κουρουμπλή

28.02.2018 14:00
Εξηγήσεις Σαλμά: Επικοινώνησα με τον δικαστικό με την ιδιότητα του διαδίκου  - Media

 

Με το αιτιολογικό ότι δεν θέλει ο ίδιος να κάνει σε άλλους όσα υφίσταται, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς αρνήθηκε να υπογράψει την πρόταση του κόμματός του για σύσταση προανακριτικής για τους υπουργούς Ανδρέα Ξανθό, Παναγιώτη Κουρουμπλή και Παύλο Πολάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Σαλμάς αιτιολόγησε την απόφασή του λέγοντας ότι δεν επιθυμεί να λειτουργήσει εκδικητικά έναντι των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, φερόμενος, μάλιστα, να λέει ότι «δεν θα κάνω αυτά που μου κάνουν».

Πηγές της ΝΔ, όταν τους ζητήθηκε να σχολιάσουν τη στάση του κ. Σαλμά δεν έκρυψαν την αμηχανία τους, αλλά και την ενόχλησή τους, παραπέμποντας του πάντες στον ίδιο το βουλευτή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τηλεφωνήστε στον κ. Σαλμά και ρωτήστε τον γιατί δεν υπογράφει».

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η ενόχληση της ηγεσίας της παράταξης να πυροδοτήσει εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του κ. Σαλμά στο κόμμα αλλά και στην Κ.Ο. της ΝΔ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:26