16/12/2018 05:42:29

Έλληνες Anonymous «έριξαν» το ισπανικό Υπουργείο Οικονομικών – Ανακοίνωσαν μαζικές επιθέσεις κατά της Ισπανίας

Έλληνες Anonymous «έριξαν» το ισπανικό Υπουργείο Οικονομικών – Ανακοίνωσαν μαζικές επιθέσεις κατά της Ισπανίας - Media

 

Εκπλήρωσαν την απειλή τους οι Anonymous Greece για κυβερνοεπιθέσεις κατά της Ισπανίας, όπως γράφουν τα ισπανικά μέσα. Συγκεκριμένα, η λεγεώνα των χάκερ ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο Twitter ότι θα προχωρήσει σε μαζικές κυβερνοεπιθέσεις κατά της ισπανικής κυβέρνησης, των ισπανικών τραπεζών και της Πολιτοφυλακής.

Η ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών της Ισπανίας βρισκόταν στα «χέρια» των χάκερ κατά τις 23.00 (ώρα Ισπανίας) το βράδυ της Τετάρτης, στο πλαίσιο της νέας τους επιχείρησης #ShutDownSpainGOV.

Επιπλέον, οι Έλληνες Anonymous διέρρευσαν πληροφορίες που προέρχονται από βάσεις δεδομένων, μεταξύ αυτών και του Υπουργείου Οικονομικών και ειδικότερα από τον φάκελο ROLECE (Επίσημο Μητρώο Προσφέροντων και Ανώνυμων Εταιρειών του Κράτους). Έτσι, αποκάλυψαν ονόματα και στοιχεία των ατόμων που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο.

Ο λόγος που οι χάκερ άρχισαν τις μαζικές επιθέσεις κατά της Ισπανίας είναι η σύλληψη του γνωστού χάκερ και μέλους της ομάδας τους AnonXelj. Μάλιστα σε πρόσφατη ανάρτησή τους στο Twitter, ζητούν την απελευθέρωσή του:

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.