search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:39
MENU CLOSE

Ξεσπά η Νάταλι Κακκαβά για το «μαύρο» στο Mega: Τελικά τα κατάφεραν! (Photo)

13.03.2018 15:42
Ξεσπά η Νάταλι Κακκαβά για το «μαύρο» στο Mega: Τελικά τα κατάφεραν! (Photo) - Media
 
Μετά την απόφαση του ΕΣΡ να μην κάνει δεκτό το αίτημα του MEGA για θεματική άδεια, μπαίνει οριστικό «λουκέτο» στο κανάλι και η διακοπή του σήματος του MEGA από την Digea είναι θέμα ημερών.
 
Με μια ανάρτηση της η δημοσιογράφος Νάταλι Κακκαβά, μια εκ των 420 εργαζομένων του καναλιού ξέσπασε και ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τα δελτία καιρού που παρουσίαζε στο κανάλι και μια εικόνα του MEGA σπασμένη, γράφοντας:
 
«Mega μαύρο λοιπόν από εδώ και πέρα…Τελικά τα κατάφεραν..Τί κι αν με αυτή τους την απόφαση μαύρισαν τις ζωές 420 εργαζομένων…Ποιός νοιάζεται άλλωστε για ανθρώπινες ψυχές…Αλλα βέβαια χωρίς το Mega από εδώ και πέρα ο κόσμος θα γίνει καλύτερος…Πολεμήθηκε η διαπλοκή…Αυτό δεν έλεγαν? Συγχαρητήρια λοιπόν…Κοιμηθείτε με ήσυχη τη συνείδησή σας…».
 
Πληροφορίες: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:39