search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:20
MENU CLOSE

Εισβολή φοιτητών στο υπουργείο Παιδείας (Video)

16.03.2018 14:46
Εισβολή φοιτητών στο υπουργείο Παιδείας (Video) - Media

 

Εισβολή στο υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι πραγματοποίησαν διαμαρτυρόμενοι φοιτητές. Οι φοιτητές από το μεσημέρι της Παρασκευής προχώρησαν σε συγκέντρωση έξω από το κτίριο, διεκδικώντας αιτήματα του κλάδου.

Ομάδα περίπου 40 ατόμων έφθασε ως την πίσω πόρτα του κτιρίου, που ήταν αφύλακτη από αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Παιδείας και κατόρθωσε να περάσει στο κτίριο.

Με τον ίδιο τρόπο, δεκάδες άλλοι φοιτητές κατόρθωσαν επίσης να μπουν στο κτίριο, με αποτέλεσμα συνολικά περίπου 150 άτομα να έχουν καταλάβει την είσοδο στο ισόγειο του κτιρίου.

Οι διαμαρτυρόμενοι, που έχουν συγκεντρωθεί από διάφορα σημεία της χώρας, φωνάζουν συνθήματα και ζητούν ικανοποίηση των αιτημάτων τους από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Πηγή ρεπορτάζ: ant1news.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08