search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:10
MENU CLOSE

Ομόφωνη καταδίκη της φασιστικής επίθεσης στην Καλλιθέα από το Δημοτικό Συμβούλιο

29.03.2018 14:57
Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: Ξανά γεμάτη η εξωτερική ...κερκίδα - Media

 

Κατηγορηματικά καταδικάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας τη φασιστική επίθεση κατά μελών της ΚΕΕΡΦΑ κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Σε ομόφωνο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας καταδικάζει «με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εγκληματική επίθεση που δέχθηκαν τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ στην παρέλαση της 25 ης Μαρτίου, στον Δήμο μας».

«Οι επιθέσεις αυτές έγιναν εν ψυχρώ και διακινδύνευσαν ακόμη και την απώλεια ανθρώπινων ζωών. Τέτοιες φασιστικές, εγκληματικές ενέργειες αποτελούν ευθεία επίθεση στην δημοκρατία και στην ελευθερία έκφρασης και είναι βέβαιο ότι έγιναν με σχέδιο και με στόχο την δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας και φόβου», αναφέρει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας και καταλήγει:

«Η ελληνική πολιτεία έχει χρέος να συλλάβει άμεσα και να οδηγήσει στην ελληνική δικαιοσύνη τους δράστες και τους υποκινητές τους-τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς- αλλά και να λάβει δραστικά μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά τέτοια περιστατικά».

Σημειώνεται ότι το Σάββατο στις 11:00 στην πλατεία Κύπρου η ΚΕΕΡΦΑ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την φασιστική επίθεση. Στην κινητοποίηση συμμετέχει και ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου, που σε ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η επίθεση αυτή δε μας τρομοκρατεί, αντίθετα μας πεισμώνει. Να είναι σίγουροι οι θρασύδειλοι φασίστες ότι θα λάβουν την απάντηση που τους χρειάζεται από το αντιφασιστικό κίνημα.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:09