search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:23
MENU CLOSE

Εκτός εαυτού Αμερικανίδα μάνα – Έριξε στον γιο της με τέιζερ: «Ξύπνα! Είναι η μέρα του Χριστού!» (Video)

04.04.2018 06:33
Εκτός εαυτού Αμερικανίδα μάνα – Έριξε στον γιο της με τέιζερ: «Ξύπνα! Είναι η μέρα του Χριστού!» (Video) - Media

 

Από τα «ρούχα» της βγήκε μιας Αμερικανίδα μάνα όταν ο γιος της δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι για να πάνε μαζί στην κυριακάτικη λειτουργία.

Έτσι, προχώρησε στην ακραία πράξη να ρίξει με τέιζερ στον 16χρονο γιο της. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ABC News, συνελήφθη μια 40χρονη γυναίκα από την Αριζόνα συνελήφθη την περασμένη Κυριακή, δηλαδή τη μέρα που γιόρταζαν το Πάσχα οι καθολικοί, ύστερα από καταγγελία του γιου της. Εκείνος είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα του χρησιμοποίησε πάνω του ένα όπλο τέιζερ για να τον ξυπνήσει για να τη συνοδέψει στην εκκλησία.

Ύστερα από 12 ώρες στη φυλακή, η 40χρονη Σάρον Ντόμπινς αφέθηκε ελεύθερη. Η ίδια υποστηρίζει ότι απλώς ενεργοποίησε το τέιζερ κοντά στο πόδι του γιου της για να τον τρομάξει με την ηλεκρική εκκένωση και τον θόρυβο. Αλλά, οι αστυνομικοί που εξέτασαν τον 16χρονο είδαν δύο σημάδια από το όπλο στο πόδι του και εις βάρος της γυναίκας απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου.

«Όταν ενεργοποίησα το τέιζερ του φώναξα: “Ξύπνα! Είναι η μέρα του Χριστού!”. Δεν νομίζω ότι έκανα τίποτα κακό. Κατά τη γνώμη μου ο Θεός πρέπει να αποτελεί πάντα προτεραιότητα, και απλώς δίδαξα στον γιο μου να σκέφτεται πρώτα εκείνον και μετά όλα τ’ άλλα» είπε η 40χρονη στο τοπικό κανάλι KNXV.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:20