search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:35
MENU CLOSE

Η πορνοστάρ «πνίγει» τον Τραμπ: Αυτός είναι ο άνδρας που με απείλησε (Photo)

17.04.2018 18:25
Η πορνοστάρ «πνίγει» τον Τραμπ: Αυτός είναι ο άνδρας που με απείλησε (Photo) - Media
 
H πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς έδωσε στη δημοσιότητα το σκίτσο ενός άνδρα που καταγγέλλει ότι απείλησε την ίδια και τη μικρή κόρη της να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
 
Η Ντάνιελς, το πραγματικό ονοματεπώνυμο της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον δικηγόρο του Τραμπ Μάικλ Κόεν με επίκεντρο τη συμφωνία ύψους 130.000 δολαρίων προκειμένου εκείνη να μην προβεί σε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική σχέση που είχε, όπως υποστηρίζει η ίδια, το 2006 με τον Αμερικανό πρόεδρο.
«Αυτό το πρωί στην εκπομπή TheView η Στόρμι Ντάνιελς θα δώσει στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του κακοποιού που απείλησε την πελάτισσά μου και το μικρό της κορίτσι στο Λας Βέγκας. Αυτή είναι μια αναζήτηση για την αλήθεια», τόνισε με tweet του ο δικηγόρος της Μάικλ Αβενάτι, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε το σκίτσο.
 
Τον περασμένο μήνα η Ντάνιελς είπε στην εκπομπή «60 Minutes» του CBS ότι δέχτηκε τις απειλές ενός άνδρα σε ένα χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας το 2011, ενώ μαζί της βρισκόταν η ανήλικη κόρη της. Μάλιστα, η Ντάνιελς είπε ότι προσφέρει το ποσό των 100.000 δολαρίων σε όποιον ταυτοποιήσει τον άνδρα στο σκίτσο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:35