search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:13
MENU CLOSE

«Κόλλησε» το όπλο στο κεφάλι της, τη λήστεψε και ασέλγησε πάνω της: Δύο κοπέλες θύματα αδίστακτων ληστών στο Λόφο του Στρέφη

23.04.2018 11:49
«Κόλλησε» το όπλο στο κεφάλι της, τη λήστεψε και ασέλγησε πάνω της: Δύο κοπέλες θύματα αδίστακτων ληστών στο Λόφο του Στρέφη - Media

 

Στιγμές που θα θυμούνται σε όλη τη ζωή τους πέρασαν το βράδυ της Κυριακής δύο νεαρές κοπέλες στο Λόφο του Στρέφη. Τρεις άνδρες τις πλησίασαν και με την απειλή ενός όπλου  απαίτησαν χρήματα και άλλα αντικείμενα. Οι κοπέλες κατατρομαγμένες υπάκουσαν, αλλά οι ληστές δεν έμειναν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από αυτούς ακούμπησε το πιστόλι στο κεφάλι της κοπέλας και ξεκίνησε να την αγγίζει σε επίμαχα σημεία.

Οι δράστες βιάστηκαν να φύγουν και τα θύματά τους έτρεξαν στο Αστυνομικό Τμήμα των Εξαρχείων, όπου κατήγγειλαν το περιστατικό, δίνοντας ταυτόχρονα λεπτομερή περιγραφή ανδρών που τους επιτέθηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα, όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν τους τρεις άνδρες την ώρα που επιχειρούσαν να ληστέψουν έναν ηλικιωμένο και τους συνέλαβαν.

Φαίνεται, μάλιστα, ότι αναμένεται να κατηγορηθούν για σωρεία ληστειών, καθώς όχι μόνο τους αναγνώρισαν οι δύο κοπέλες, αλλά ταυτοποιούνται και άλλες επιθέσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:13