09/04/2020 19:06:23

Τορόντο: Το ψυχογράφημα του μακελάρη - Αυτός είναι ο Άλεκ Μινιασιάν που παρέσυρε στο θάνατο 10 άτομα (Photos/Video)

Τορόντο: Το ψυχογράφημα του μακελάρη - Αυτός είναι ο Άλεκ Μινιασιάν που παρέσυρε στο θάνατο 10 άτομα (Photos/Video) - Media

 


Μαθητής σε σχολείο για παιδιά με ειδικές, ανάγκες, απόκοσμος και ιδιαίτερος.

Ο 25χρονος Άλεκ Μινασιάν, που μετέτρεψε σε μηχανή θανάτου το νοικιασμένο βανάκι του ρίχνοντάς το  σε πεζούς είχε φοιτήσει σε γυμνάσιο για μαθητές με ειδικές ανάγκες, είπαν παλιοί συμμαθητές του.

Πρώην συμμαθητές του μακελάρη αποκάλυψαν ότι ο νεαρός περπάταγε στους διαδρόμους και τις αίθουσες με το κεφάλι κάτω και τα χέρια πλεγμένα σφιχτά, ενώ έβγαζε ήχους παρόμοιους με νιαουρίσματα.


Μια συμμαθήτριά του η Σιρίν Τσάμι, είπε πως ο παλιός συμμαθητής της δεν ήταν βίαιος. Ο Μινασιάν είχε φοιτήσει στο δευτεροβάθμιο σχολείο Thornlea, στα βόρεια προάστια του Τορόντο. Στο Θόρνλι φοιτούν μαθητές με ειδικές ανάγκες, που παρακολουθούν κανονικά και ειδικά μαθήματα. «Δεν ήταν κοινωνικός, αλλά από όσο θυμάμαι, ήταν απόλυτα άκακος», ανέφερε η Σιρίν Τσάμι.

Υπεράνω υποψίας

Ο Μνασιάν είχε λευκό ποινικό μητρώο και η αστυνομία διερευνά τα κίνητρα της πράξης του. Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Τορόντο Μαρκ Σόντερς τόνισε ότι οι πράξεις του «έμοιαζαν οπωσδήποτε εσκεμμένες».

Έπεσε η σελίδα του στο facebook

O προσωπικό λογαριασμός του Άλεκ Μινασιάν στο Facebook έκλεισε. Μια αρκετά παλιότερη εκδοχή της, που προσπέλασε το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς μέσω Internet Archive, αναφέρει ότι φοιτούσε στο κολέγιο Seneca από το 2011 μέχρι τον Απρίλιο του 2018, ότι πήρε απολυτήριο από το γυμνάσιο Θόρνλι το 2011, ενώ ανάμεσα στα επαγγελματικά του προσόντα ανέφερε την ανάπτυξη λογισμικού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.