search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:09
MENU CLOSE

Ραγδαίες εξελίξεις για το διπλό φονικό στην Κύπρο: Ο γιος αναγνώρισε τον 33χρονο

27.04.2018 16:39
Ανατριχιαστική ομολογία για το διπλό φονικό στην Κύπρο: «Πρώτα σκότωσα τη γυναίκα...» - Media
 
Τον 33χρονο που τελεί υπό κράτηση ώς ύποπτος για την υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο αναγνώρισε σε αναγνωριστική παράταξη ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους σύμφωνα με πληροφορίες.
 
Η διαδικασία της αναγνωριστικής παράταξης έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους έδωσε κατάθεση ως βασικός  μάρτυρας, για την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο.
 
Χθες στο Δικαστήριο αναφέρθηκε ότι ο 15χρονος είχε πει στην Αστυνομία ότι ο ένας από τους δύο δράστες που του μίλησε, είχε ακάλυπτο πρόσωπο και μούσι. Επίσης , είχε αναφέρει ότι το πρόσωπο αυτό του είπε πως έχει έναν γιο και γι’ αυτό και δεν θα τον πείραζε.
 
Αγγελίδης: Σε καλό δρόμο οι έρευνες της Αστυνομίας
Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με το διπλό φονικό, που έγινε στον Στρόβολο, με θύματα το ζεύγος Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, ο οποίος πρόσθεσε πως η αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις έρευνες για εξιχνίαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.
 
Σε δηλώσεις του, στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, ο κ. Αγγελίδης είπε πως «είναι γνωστό ότι   έχει κατατεθεί χθες στο δικαστήριο μαρτυρία, σε σχέση με τον ύποπτο, ο οποίος τελεί υπό κράτηση και θα παραμείνει για περίοδο 8 ημερών», για να σημειώσει ότι «στο πλαίσιο των εξετάσεων έγιναν περαιτέρω έρευνες».
 
«Παραλήφθηκαν», είπε, «επιπρόσθετα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις. Αναμένονται, επίσης, αποτελέσματα άλλων επιστημονικών εξετάσεων. Εκείνο το οποίο πρέπει να δηλώσουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι οι εξετάσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο. Και βεβαίως υπάρχει ανακριτικό έργο, το οποίο θα πρέπει να διεκπεραιωθεί».
 
Σημείωσε ακόμα ότι «η ανακριτική ομάδα συνεχίζει τις εξετάσεις», συμπληρώνοντας ότι «το έργο το οποίο υπάρχει αυξάνεται συνεχώς, λαμβάνονται επιπρόσθετες καταθέσεις, ενώ σήμερα έγινε αξιολόγηση του έργου, το οποίο έχει γίνει μέχρι τώρα, έχοντας υπόψη και τα όσα έχουν αναφερθεί χθες στο δικαστήριο». 
 
Πηγή: Πολίτης
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:05