search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:59
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Eξοφλείται ο Βέμερ, πληρωμές σε παίκτες και προσωπικό!

03.05.2018 16:18
Παναθηναϊκός: Eξοφλείται ο Βέμερ, πληρωμές σε παίκτες και προσωπικό! - Media

 

Αποφεύγεται το… μοιραίο για τον Παναθηναϊκό, βάσει ενημέρωσης της ΠΑΕ. Οι πράσινοι υποστηρίζουν πως αύριο εξοφλείται ο Γιενς Βέμερ και σβήνεται το -3, άρα και η απειλή υποβιβασμού!

Το χέρι στην τσέπη για να αποφευχθεί, έστω και τη τελευταία στιγμή, το μοιραίο βάζει η διοίκηση του Παναθηναϊκού!

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, την Παρασκευή οι πράσινοι θα εξοφλήσουν τον Γιενς Βέμερ, κάτι που σημαίνει πως θα «σβηστεί» το -3, άρα και ο κίνδυνος υποβιβασμού στη Football League.

Υπενθυμίζεται πως το τριφύλλι είχε προθεσμία ως τη Δευτέρα για να πληρώσει τον Γερμανό μπακ και να αποφύγει την αποβολή από τη Σούπερ Λίγκα, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα συμβεί αύριο…

Παράλληλα, από την ΠΑΕ τονίζεται πως στους παίκτες θα δοθεί το 35% της δόσης του Δεκεμβρίου, ενώ γερή «ανάσα» θα πάρουν και οι υπάλληλοι, στους οποίους θα καταβληθούν δύο μισθοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα άλλαξε και η ποινή για ομάδες που δεν παίρνουν άδεια, με τον Παναθηναϊκό να γλιτώνει και από εκείνο το «μέτωπο» το ενδεχόμενο υποβιβασμού.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:57